HovedsideVis alleRegistrer degSkriv egen meldingSkriv egen melding med lenke

Løkkesjakk i Bærum onsdag 6. juni
Møt opp i den vakre parken Løkkehaven ved elven like ved Sandvika stasjon onsdag 6. juni til stor sjakkfest med en rekke aktiviteter både for voksne og barn.

Program:

Kl 1815- Avduking av skulpturen Løkkesjakk
Den kjente Bærumskunstneren Sverre Hoel har med støtte fra Bærum kommune laget en gigantisk sjakkskulptur. Mon tro hvordan den ser ut?

Kl 1830-1900 Sjakk med levende brikker
Se barn fra Jar og Haslum barneskole knive med egne mannskap og kostymer.

Kl 18450-1915 Simultansjakk med klokke
Maria Pitz Jacobsen (18), en av Norges beste damespillere og elev på sjakklinjen på Norges Toppidrettsgymas, utfordrer alle yngre enn henne selv. Hun kan spille mot opptil 15 spillere samtidig. Maria får 30 minutter totalt, mens barna får 10 minutter hver på hele partiet. De første 15 får plass, så meld deg på tidlig!

Kl 1930-2100 Lynsjakkturnering for barn
Betenkningstiden er bare 5 minutter på hele partiet, så her vil det gå unna. 6 runder. Gratis saft til alle deltagerne. Registrering senest kl 1900 på spillestedet.

Se lenken nedenfor for informasjon om påmelding.

Videre vil det være tilbud på en rekke sjakkartikler, sjakkundervisning med elever fra sjakklinjen på NTG og lokale toppspillere og flere andre aktiviteter.

Eller du kan bare slappe av med et uformelt slag sjakk i den forhåpentligvis deilige sommersolen på et av sjakklangbordene. Hvem er best? Opphavet eller poden?

Det vil også være underholdning med Bærumskoret og Sigurd's kvartett (sax-kvartett) og Sverre Hoel m/venner.

Det er enkel servering av hjemmebakst og drikke.

Bli med og gjør dette til en storartet sjakkfest!


Meri info om arrangementet
Hans-Inge Kongevold (Mon Apr 30 16:30:52 2007)