HovedsideVis alleRegistrer degSkriv egen meldingSkriv egen melding med lenke

Påminnelse: Innlevering av BGP-resultater i 2007
Resulater fra BGP-turneringer skal innleveres ved opplasting til disse sidene straks de er klare. Dette gjelder for alle tre typer resultater, gamle og nye Turneringsservice-filer og andre dokumenter. Dette fremgår av BGP-reglementet for 2007.

Når resultatene blir lastet opp skal det i tilfeller der Turneringsservice-filer er brukt, straks bli laget en resultatliste. Bgp-siden2007 og Nyhetssiden blir også samtidig oppdatert med en lenke til disse resultatene. Arrangørene kan så lage en lenke til denne på sin egen hjemmeside om de har noe slikt.

For meg virker det ganske unyttig for arrangører å lage sin egen resultatsliste, og dette bør i alle fall ikke skje før eller i steden for innrapportert. Bruk heller tiden til å lage en omtale av turneringen eller legge ut noen bilder.

Når det gjelder registrering av BGP-poeng, så vil dette normalt foretas når jeg har fri i helgene. Så å finne resultater i jobb-mailen min på mandag vil resultere i mange dagers forsinkelse, i forhold til at dette blir lastet opp som det skal. De samme vil skje om resultater sendes Sjakkontoret, som jo som kjent er stengt i helgene. BGP-resultater skal ikke lenger innleveres per mail.

Det vil vel ta litt tid å venne seg til nye ting, så jeg regner med at dette vil gli bedre etter hvert. Dersom noe er uklart eller en har problemer med å bruke inmnleverings-skjemaet, så ikke nøl ved å kontakt meg.
Innrapportering av BGP-resultater
Hans-Inge Kongevold (Tue Feb 13 13:46:26 2007)