HovedsideVis alleRegistrer degSkriv egen meldingSkriv egen melding med lenke

Registrer KM på terminlista
Det nærmer seg nå høstens vakreste sjakk-eventyr i kretsene, nemlig individuelt KM. USFs sine kretsmesterskap er faktisk en av de aller største sjakkbegivenhetene i Norge i antall deltagere, etter landsturneringen men over alt annet. Nå er det jo slik at ikke alle KM spilles den oppsatte datoen 13. - 14. oktober, slik at effekten av at oppimot 500 barn spiller sjakk samtidig blir noe borte.

Fra i år er det bestemt at alle kretsmesterskap også skal inn på USF sin terminliste. Vi regner med at dette vil gjøre det lettere for spillere å få informasjon om dette mesterskapet, samtidig som det blir behandlet på lik linje med alle andre BGP-turneringer. (Ja, KM er også en BGP-turnering der klassevinnerne får 20 poeng og alle andre deltagere 10 poeng i sammendraget.)

Per i dag er det fortsatt noen kretser som ikke har terminfestet sitt KM. Dette kan jo skyldes at det er en av kretsene, heldigvis få, som ikke arrangerer KM. Det kan også skyldes at kretsene har "glemt det". Og da får en jo håpe at det er terminfestingen og ikke selve mesterskapet kretsen har glemt.

Informasjon om at kretsmesterskapet skal terminfestes i år er sendt kretsene. Men dersom du lurer på hvorfor ikke ditt KM et terminfestet, kan du jo kontakte kretsen din.

Kretsen får mesterskapet sitt inn på terminlista ved å bruke søknadskjema for BGP-turneringer, som ligger under lenker på USF-nyhetssiden (denne).


Hans-Inge Kongevold (Sun Sep 23 11:10:16 2007)