HovedsideVis alleRegistrer degSkriv egen meldingSkriv egen melding med lenke

Hemmligheten bak BGP-registrering
I nesten alle BGP-turneringer blir nå den siste utgaven av Turneringsservice brukt til å sette opp rundene. Ved registrering av BGP-poeng på disse sidene blir data fra dette programmet brukt. Dette er et lite tips til arrangører for å gjøre selve registreringen av BGP-poeng lettere.

Husk å krysse av i boksen markert på bilde når det arrangeres en BGP-turnering. Systemet vil da gi beskjed når det mangler fødselsdato på spillerne. (Det ser ut som om en kan overstyre dette med å velge NSF klubben til spilleren, der dette finnes, noe som ikke er bra.)

Resultatet av å legge inn en turnering uten fødselsdato på spillerne, blir at registrering av BGP-poeng blir vanskeligere og mer tidkrevende for arrangøren. Ikke bare identifisering av spillere, men også automatikken for inndeling av klasser og tildeling av BGP-poeng blir vanskeligere uten fødselsdato.

Fødselsdato blir bare brukt internt for registrering av resultater, mens den på resultatlister bare fremkommer som fødselsår.

Jeg beklager merarbeidet dette medfører, men å ta vekk fødselsdato er et valg som NSF og Turneringservice har gjort. Bilde
Hans-Inge Kongevold (Sun Feb 7 13:41:05 2010)