HovedsideVis alleRegistrer degSkriv egen meldingSkriv egen melding med lenke

Rekorddeltagelse denne våren
Det er fortsatt rekorddeltagelse i BGP. Ser en på situasjonen etter Kongsvinger BGP, ser en at det allerede er flere deltagere så langt i år enn i hele mai og mesteparten av juni i 2014. Og 2014 sesongen slo alle tidligere rekorder. Sommeren så veldig god deltagelse i 2014, så det er ikke sikkert bildet (bokstavelig talt) ser likt ut da.

Det er snakk om ca 400 flere starter eller en 40% økning så langt i år. Også antall enkeltspillere som har deltatt i BGP i år er rekordstor. Dette tallet øker ikke like "logisk" som når en bare legger sammen deltagelsen i alle turneringer, men er hjulpet av at det er spilt turneringer over alt i BGP-Norge nå. Her er det likevel ganske imponerende å se at det er flere deltagere nå, enn det var både sommeren og høsten og langt ut på vinteren i 2013.

En ser også at resultatlistene er tette i toppen i år. I de fleste klassene ser en spillere som har kjempet seg opp i toppen med gode plasseringer, men ikke nødvendigvis flest seiere (20 poengere). Dette gjør det jo ganske spennende å se hvem som vinner til slutt, altså får 100 poeng.

Bildet viser antall starter.
Rødt er året sesong, grønt 2014 og blått 2013.


Klikk på bildet for å se all grafikk (Den siste lenken vil oppdatere etter hvert som det kommer til nye resultater.)
Bilde
Hans-Inge Kongevold (Sat May 9 17:44:18 2015)