HovedsideVis alleRegistrer degSkriv egen meldingSkriv egen melding med lenke

Raskt levert
Jeg har undersøkt tiden for innlevering av resultater de siste årene og det viser seg at det er en jevn fremgang. Det vi ønsker oss er at resultater fra en turnering er lastet opp innen en time etter at turneringen er slutt, og gjerne at BGP-poeng er lagt inn samtidig. Denne siste delen er veldig raskt gjort om en har vært nøyaktig med registrering av navn og fødselsdato. Dersom en får gjort dette før en pakker sammen etter endt turnering, sparer en seg for jobb siden, og spillerne kan se resultater og sammendrag nesten med en gang.

Det kan nå lages en rapport på hvor lang tid innlevering fra den enkelte turneringer tar. Jeg har resultater helt tilbake til 2007, men i lenken nedenfor ser du resultater så langt i år. Bare de 10 raskeste er vist. Dette som en inspirasjon til alle andre arrangører også.

Innleveringstider er beregnet ut fra starttidspunkt for turneringen, tenketid og antall runder. Turneringer som går rask unna kan derfor ha lettere for å få STRAKS-stempelet enn turneringer hvor rundene tar lenger tid.
!0 raskeste innleveringer 2013
Hans-Inge Kongevold (Sat Apr 6 18:40:21 2013)