HovedsideVis alleRegistrer degSkriv egen meldingSkriv egen melding med lenke

Innsending av BGP-resultater
Den nye måten å sende inn BGP-resultater på er å bruke metoden på bunnen av denne artikkelen. Dette erstatter innsending av resultater på epost, unntagen for resultater der ikke Turneringsservice er brukt. For tiden brukes Turneringsservice i 95% av alle BGP-turneringer og i alle turneringer med mange deltagere.

Fordelen med det nye systemet for spillerne, er at resultater vil komme fortere ut på nettet og at BGP-poeng vil bli registrert raskere. Arrangørene vil nå bare ha et sted å forholde seg til for å laste opp resultater, og vil ved opplasting straks kunne se om de innleverte resultatene er korrekte fra resultatslisten som blir laget. Resultatene vil også nå den som skal registrere BGP-poeng raskere, slik at sammendraget blir raskere oppdatert.

Du finner lenke til siden som skal brukes for opplasting i bunnen av denne artikkelen.

Flere detaljer om innsending følger nedenfor.

Har det noen betydning om en bruker gammel eller ny versjon av Turneringsservice?
Nei. Selv om de nye formatet bare bruker en fil og dermed er enklere håndtere, fungerer innsending av gamle .trn og .grp filer like godt.

Er det noe jeg skal huske på ved oppretting av en turnering i Turneringsservice?
Ja, her er det faktisk viktig å bruke fantasien. Ikke gi datafilen navn som BGP06 eller KM06, men bruk noe som best mulig viser hvilken turnering det er snakk om,f.eks hokm6 for KM i Hordaland. I det nye filformatet er dette enklere, da en kan bruke flere bokstaver, men det hjelper ikke om en gir turneringen navn som "Krestsmesterkapet individuelt i sjakk for ungdom 2006". Dette kan gi problemer ved opplasting, selv om det er lagt inn mekanismer som skal ta hånd om dette.
Husk også å gi gruppene fornuftige navn. Å bruke Nybegynner, Mikroputt og Miniputt isteden for A, B og C er vesentlig for at resultatslistene skal bli bra.

Kan jeg rette resultater som er lagt opp?
Resultater kan rettes opp ved å laste opp filen(e) på nytt igjen etter at endringer er foretatt. Last opp filer her
Hans-Inge Kongevold (Mon Nov 27 00:47:37 2006)