HovedsideVis alleRegistrer degSkriv egen meldingSkriv egen melding med lenke

Moss Magnus BGP - oppsummert
115 deltagere stilte til slutt til start i Moss Magnus BGP. Meningen var å holde en maks grense på 100 deltagere, men blant annet fordi TS slettet deltagere som var lagt inn, ble dette vanskelig. Men det ordner seg når en kan sende mail og bestille ekstra premier kl 9 søndag morgen og få de levert med en gang.

Magnus ankom turneringen, til stor begeistring for ventende deltagere. (Se video fra Moss Avis annet sted på disse sidene). Han trakk ut deltagere til simultanen og spilte mot de 20 heldige, uten å avgi poeng. Deretter svarte han på flere spørmål, og ga vel egentlig uttrykk for at å være nummer en i verden var helt greit. (Klikk pa_ bildet for å se en fin video fra selve simultanen, tatt av NRK Østfold.)

Deretter gjensto produksjon av signaturer til alle premiene. Utrolig sportslig gjort, og et flott minne til alle deltagere.

Med så mange spillere samlet, ble nok dette årets sterkest besatte turnering på Østlandet så langt i år. En mossing klarte å vinne en klasse, men ellers var det rutinerte BGP-haier som dominerte:

Linnea G. Tryggestad, Nordstrand vant Mikroputt
William Sandberg Olsen, Moss Miniputt,
Andreas G. Tryggestad, Nordstrand Lilleputt
Cornelius Kvendseth, Nordstrand Kadett
Adrian Eide, Lillestrøm Ungdom

Mange deltagere og Magnus-besøk var mye å holde styr på for arrangørene, men vi håper dette gikk unna på en grei måte.


Foto: Trond Nilsen

Bilde
Hans-Inge Kongevold (Mon May 12 20:47:27 2014)