HovedsideVis alleRegistrer degSkriv egen meldingSkriv egen melding med lenke

Jentebrigaden
Jentebrigaden hadde samling søndag kveld, med et program som besto av simultan, vel og merke med klokke, pizza og basket-sjakk.

Dette var den første av 6 planlagte samlinger denne sesongen. Ved siden av slike korte samlinger med vekt på morsomme sjakkvarianter, er det også samlinger hvor en lærer vanlig sjakk. Høydepunktet denne sesongen blir trolig en reise til en turnering i Sverige. Jentebrigaden er åpen for alle jenter som ønsker å bl medlem, og poenget med samlingen under landsturneringen er også å få litt oppmerksomhet rundt brigaden.

Målet for jentebrigaden er: Jenter skal lære sjakk, lære å trene sjakk og ha det hyggelig sammen.

Jentebrigaden ser ut til å ha oppnådd dette med den serien av samlinger som er gjennomført til nå. Deltagerne i brigaden er blitt bedre til å spille sjakk, og ikke minst viktig bedre kjent. Når en både skal drive med noe så sært som sjakk, og er jente samtidig, er det klart at det er fint å kunne være sammen med andre sjakkinteresserte jenter.

Ønsker du å komme i kontakt med jentebrigaden, kan du gå inn på www.sjakk.no og finne jentesjakk. Er du til stede under landsturneringen vil du også kunne finne mer informasjon der.

På bildet nedenfor ser du et fornøyd medlem av jentebrigaden, Mia Sæterøy, som spiller for Åvangen i landsturneringen.Bilde
Hans-Inge Kongevold (Mon Jul 10 00:59:02 2006)