HovedsideVis alleRegistrer degSkriv egen meldingSkriv egen melding med lenke

BGP-kart nå også på norsk
Google har nå også laget en norsk utgave av Google Maps, karttjenesten som gjør til og med geografi spennende. Her kan en finne steder på karte og lage reiseruter, som nå også kommer opp på norsk. Det er også mulig å lage eget innhold på kartet og publisere det, slik jeg har gjort med BGP-turneringer.

Etter at kartet er blitt utbygd til også å virke for Norge, er det blitt merkbart letter å legge til nye steder. For å få spillestedet for din BGP-turnering helt riktig plassert på kartet så holder det som regel å oppgi adressen. For å få det ennå noen meter mer nøyaktig, eller der adressen ikke gir godt nok resultat, er det ganske enkelt å markere dette punktet og sende det som epost. (Kom gjerne med en korreksjon om du ser noe er plassert feil.)

BGP-kartet kan ikke bare brukes til å vise utbredelsen av BGP-turneringen, men gir også en temmelig brukbar kjørebeskrivelse til en turnering. Jeg regner derfor med at dette kommer til å bli fremtidens måte å finne fram til turneringer på, og at dette blir mer integrert inn i BGP-rutinene. (Slik at det blir mulig å oppgi plassering på kartet når en søker om BGP-turnering, og at en kan klikke på terminlista for å finne spillestedet.)

Oppdatering av kartet i dag er at alle spilte turneringer i 2007 er lagt inn, og noen kommende turneringer, deriblant alle de som arrangerer turnering for andre gang i år selvfølgelig. Fremtidige turneringer blir altså lagt inn litt tilfeldig, men dersom noen sender meg en plassering, skal jeg legge den inn med en gang.

Kartet du ser på bildet er bare en illustrasjon, klikk på bilde for å se en levende oversikt over alle BGP-steder.Bilde
Hans-Inge Kongevold (Mon Aug 27 21:50:55 2007)