HovedsideVis alleRegistrer degSkriv egen meldingSkriv egen melding med lenke

Nytt hjelpemiddel for arrangører
For å gjøre det raskere og enklere å registrere BGP-poeng fra en turnering, er det nå lagt til en mulighet til å foreta en prøveopplasting av resultater. Dette krever tilgang til Internett under turneringen. Prøveopplasting kan fortas under turneringen, fra første runde er satt i gang. Tilbake får arrangøren en oversikt over hvilke spillere som er gjenkjent av systemet, hvem som det er tvil om identiteten på og hvem som absolutt ikke finnes.

På bakgrunn av disse resultatene kan arrangøren innhente fødselsdato på spillere der dette mangler, eller rett eventuelt feilstavede navn. At spillere ikke finnes er helt normalt i en BGP-turnering, de fleste har deltagere som spiller sin første turnering og disse ligger ikke inne i BGP-basen. Når det foreligger riktig navn og fødselsdato på disse, kan de enkelt legges til når resultater registreres. Om en gjør slike endringer på spillerne, kan eventuelt en ny prøveopplasting foretas for å se resultatet.

Når turneringen er ferdigspilt kan resultater lastes opp. Om en prøveopplasting er foretatt trenger det bare ta noen sekunder å laste opp den endelige resultatlista, siden dette gjøres på nesten samme måte.

Registrering av BGP-poeng vil også gå fort unna, siden en alt har løst problemet med spillere som er vanskelig å finne.


Hans-Inge Kongevold (Fri Mar 16 20:49:54 2012)